SALSA Y PLACER HASTA EL AMANECER!

Programa emès el 20/10/2021

PADURA, Leonardo: Los rostros de la salsa; Tusquets (2021)

Leonardo Padura és, a part d’un gran escriptor, un gran periodista i un gran amant de la Salsa. Ja fa anys, el 1995, va treure un llibre d’entrevistes amb els protagonistes més representatius de l’època daurada de la Salsa. Ara s’acaba de reeditar amb alguna que altra actualització. Aquest, per a tots aquells que ens agraden els ritmes caribenys és un llibre imprescindible. Et permet passajar-te pel Nova York dels setanta i la Cuba dels noranta sentint tots aquells ritmes que des del Bugaloo fins la Timba, passant per la Salsa Consciente i també la Romàntica (que hi era) ens van fer ballar i pensar a molts. La Salsa és, com diu Padura, la màxima aportació cultural que ha fet el Carib a tot el món. Un ritme i una música que, partint de la tradició i del poble s’han fet universals. Un programa fet més per ballar-lo que per escoltar-lo.

Clica i balla: https://www.radiosilenci.cat/programs/strogoff/radiosilenci_podcast_12986

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s