EL LLIBRE BLAU DE NEBO. Una distopia o una utopia?

Programa emès el 10/11/2021

Potser és un dels llibres que més m’ha penetrat en molt de temps. No sé si amb el temps serà considerat un clàssic però, pel què fa a la meva humil opinió, s’ho podria merèixer. Es llegeix d’un glop i no només perquè tingui una extensió curta sinó perquè se t’emporta. Un relat sobre com sobreviuen una mare i el seu fill després d’una mena d’apocalipsi nuclear. Encabat de llegir-lo però, a un li queda al cap si ha llegit una distopia o una utopia…

De tot això i més n’hem parlat amb un dels editors de l’editorial Periscopi (responsable de la traducció al català de la novel·la de Manon Steffan Ros) l’Aniol Rafel. I ens ha faltat temps. Crec que sempre ens faltarà temps quan volguem parlar a fons d’aquesta novel·la.

I malgrat el poc temps, he volgut també parlar un moment d’un petit llibre de l’editorial Babulinka per a primers lectors que des del meu punt de vista te molts punts en comú amb la petita meravella del llibre blau: “El bot del Dr Bombard” de l’Oriol Canosa. Per favor, no us el perdeu, tampoc.

Clica i escolta’l: https://www.radiosilenci.cat/embed/podcast?id=radiosilenci_podcast_13182

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s