HI HA UN PAÍS ON LA BOIRA. Un llibre que encomana desig.

Programa nº9 emès el 13/01/2022

GORGA, Gemma: Hi ha un país on la boira; Tushita 2021

Hi ha llibres que habiten als intercissis de les classificacions: assaig, viatge, memòries, poesia? Llibres que no accepten una definició ràpida, que s’escapen d’allò fàcil i que, alhora tenen una estranya capacitat de captivar al lector. Que son un regal per allò de l’inesperat però sobretot per allò que et proposen, que t’expliquen i et diuen i, esclar, per com t’ho diuen. Hi ha un país on la boira, sense cap mena de dubte, n’és un clar exemple. No us diré molta més cosa, només que és un llibre sobre llibres, llibreries i sobretot una reflexió sobre el fet de llegir. Un llibre que encomana desig. També ens parla d’una ciutat, San Francisco, on la Gemma es mourà buscant llibreries i seguint les passes de la Madeleine Eister i l’Scottie Fergusson de Vertígen. Si en voleu més, escolteu la conversa del llibreter amb l’autora i sobretot llegiu-la: llegiu a la Gemma Gorga. Crec que és un bona recomanació.

Gemma Gorga - Participantes Liberisliber

Clica i escolta: https://www.radiosilenci.cat/embed/podcast?id=radiosilenci_podcast_13677

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s