Agenda

Novembre 2018

PRESENTACIONS

DIJOUS 8 (19.30h) Presentació d’ Els límits del Quim Porta de Josep Pedrals a càrrec de l’Anna Ballbona que conversarà amb l’autor.

DIMECRES 21 (19.30h) Presentació d’ El gran llibre dels indrets fantàstics de Catalunya i d’ El gran llibre de les criatures fantàstiques de Catalunya de Joan de Déu Prats. Dins el Cicle Reravera.

DIJOUS 29 (19h) Presentació de Beneïda sigui la serp de Sònia Moll. L’acte anirà a càrrec de la Berta Florés i Patricia Astorga que conversaran amb l’autora.

CONCERTS

DISSABTE 17 (19h) Albert Freixas tocarà en directe el seu nou àlbum Oopalana. Entrada inversa.

DIVENDRES 23 (20h) Recital de cançó francesa amb Miguel Comamala (veu i guitarra) I Bárbara Granados (acordió i piano). Entrada inversa.

TALLER

DISSABTE 24 (11.30h) Taller/presentació per a pares i nens sobre coeducació portat per Laypanda (autora del llibre La meva classe). Gratuït amb inscripció prèvia.

I A MÉS A MÉS

Aquest més fem el nostre particular homenatge al 200 aniversari de la primera edició de “Frankenstein” amb dos actes:

DIMARTS 27 (20h)  Projecció de Frankenstein (1931) de James Whale. La mítica i poètica versió del mite amb Boris Carloff encarnant la criatura.

DIMECRES 28 (19.30h) Xerrada/club de lectura obert a tothom sobre el llibre de Mary Shelley amb l’escriptor i Ricard Ruiz Garzón. I després, si algú s’anima, projectarem La novia de Frankenstein (1935) de James Whale. Magnífica continuació de la primera. Una petita joia.

octubrrre 2

Dijous 4 d’octubre (19h): Presentació de “24 contes al dia” a càrrec de l’escriptor Jordi Puntí, els autors Carme Caum i Ramon Erra i els editors Guillem Miralles (Paperdevidre) i Matilde Martínez (Godall Ed.)

Divendres 19 d’octubre (20h) a la Biblioteca municipal: Presentació de “La casa de la mimosa”. El llibreter parlarà amb la seva autora, Teresa Rabal.

Dissabte 27 d’octubre (19h): duet de flauta i violoncel. Pau Albert i Anna Berruezo ens tocaran una selecció de peces barroques vingudes directament de la cort deFrederic II de Prússia. Segurament també caurà alguna peça de Bach o Telemann.

A partir d’octubre, cada dimecres de les 20 a les 20.30h Strogoff es converteix en un programa de ràdio on parlem de…llibres, autors i lectors. Aquest any iniciem la nostra tercera temporada!

setembrre

dimecres 12 de setembre (20h): Club lector d’adults sobre “Teoria general de l’oblit” d’Eduardo Agualusa. Vindrà l’Aniol Rafel (editor de Periscopi)

-canvi d’última hora. El club lector es farà el dimecres 19 de setembre (20h)!-

dissabte 15 de setembre: últim dia per enviar les fotografies lectores i entrar així en el sorteig per un val de 30€ en llibres

dissabte 22 de setembre (20.30h): Concert de jazz a la llibreria amb els “Unexpected Jazz Trio” . Sergi Sirvent (piano), Esteban “Tempe” Hernández (contrabaix) i Daniel Domínguez (trompeta)

divendres 28 de setembre (19.30h): Presentació de “Trenes tallades” de la Roser Rosés (Cal·lígraf). L’autora rememora el seu exili a la URSS durant la guerra civil. Una crònica personal sobre l’exili forçat. La història lúcida, tendra i intensa d’una infantesa i adolescència marcades per les guerres. Amb la presència de l’autora. Presentacio a càrrec de l’Helena Vidal.